Услуги

Брокерски услуги

Предлаганите от нас услуги включват всички видове сделки на пазара на недвижими имоти на територия на София и страната:

Купувате имот

В нашия сайт ще намерите каталог от имоти, представени със снимки и подробно описание на всеки един от тях. Агенцията работи абсолютно с всички видове имоти, предмет на покупко-продажба или наемни отношения.

Ако търсите имот за закупуване - ще разберете как да се свържете с нашите брокери, които ще Ви помогнат да превърнете мечтите си в реалност и да изберете най-добрия за Вас имот.

Нашите брокери ще работят с Вас през целия процес на реализиране на сделката по купуването на желания имот - от началния момент на ориентиране в сложния пазар на имоти и избора на най-подходящия за Вас имот, до момента, в който ще се снабдите с документите за собственост и така жадувания ключ. Ще получите компетентна юридическа помощ в процеса на самата сделка. Имотите, които ние предлагаме са проверени!

Продавате имот

На Вас продавачи - предлагаме квалифицирана помощ при определянето реалната цена на имота, консултираме Ви относно всички документи, които ще са Ви необходими за продажбата на Вашия имот. Осъществяваме рекламна кампания на предлагания имот и организираме огледи. Брокерите от агенция „ ЕВАА-ВАТЕВИ имоти " са с Вас до получаването на окончателното плащане по сделката.

Банков кредит за имот

Голяма част от сделките с имоти се реализират с кредитиране от банки и във връзка с тази необходимост ние сме осъществили контакти с водещи банки, финансиращи сделки с имоти. Вместо да се лутате от банка на банка и губите ценното си време, ние ще Ви ориентираме кой банков продукт е най-подходящ за Вас. Тази консултация е безплатна. А когато изберете жилище - ние ще Ви свържем с избраната банка и ще помагаме в процеса на придвижване на документите по необходимия ред.

 Информация

Услуги

 • Брокерски услуги

  Предлаганите от нас услуги включват всички видове сделки....

 • Купувате имот

  В нашия сайт ще намерите каталог от имоти.....

 • Продавате имот

  На Вас продавачи - предлагаме квалифицирана помощ....

 • Банков кредит за имот

  Голяма част от сделките с имоти се реализират с кредитиране...

 • Прочети

Контакти


ж.к. "Дружба", бл. 513, вх. Б, ет. 3, ап. 7, София, България, ПК: 1582

Email: vatev@buthomes.com
Телефон:
0888 465 480
0878 364 302


Прочети